bullet

Privat rengøring

Privat rengøring der skåner miljøet

Lad os om rengøringen og få tid til det der er vigtigt

Hos Rengøring Til Dig ved vi, at din fritid er dyrebar. Det er de færreste, der har hverken tid eller lyst til at gøre rent i hjemmet, når de endelig er kommet hjem fra arbejde. Måske vil du hellere bruge din fritid på at have kvalitetstid sammen med dine børn om eftermiddagen, eller måske ønsker du at bruge dine weekender på at slappe af i stedet for at gøre rent.

Lad os om rengøringsarbejdet og brug din fritid, som du har lyst til. Vi tilbyder privat rengøring i hele København og omregn. Blandt andet i Lyngby og Birkerød.

5 fordele ved at lade os varetage dit rengøringsarbejde

​Der er mange gode grunde til at lade os om rengøringsarbejdet, hvis du ikke har tid eller lyst til at bruge din fritid på at gøre rent. Her kan især fremhæves følgende 5 konkrete fordele:

Vi tilbyder miljøvenlig rengøring

Vi tilbyder en skræddersyet rengøringsløsning

Vi udfører rengøringsarbejdet i høj kvalitet

Vi forsøger så vidt muligt at sikre, at det altid er den samme, der kommer og gør rent i dit hjem

Du kan komme hjem til et rent hjem og nyde din fritid

Hvad koster privat rengøring?

Vores priser på privat rengøring varierer og afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter vi skal gøre rent, hvor ofte vi skal komme, og hvilken type rengøring du har behov for. Ønsker du for eksempel en privat hovedrengøring et par gange om året, eller skal vi komme en gang om ugen?

Når vi kender til dine ønsker og behov, sammensætter vi en skræddersyet rengøringsløsning og en pris, der matcher. ​Vi tilbyder både engangsrengøring og flytterengøring, men størstedelen af vores kunder vælger at indgå en fast aftale med os om privat rengøring.

Kontakt os og hør mere om vores rengøringshjælp

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vores rengøringshjælp dækker over eller for at få svar på eventuelle spørgsmål om vores privatrengøring.

Vi tilbyder også erhversrengøring. Læs mere om det her.

Er du interesseret?

Få et uforpligtende tilbud på rengøring

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave, eller hvis du vil høre mere om, hvordan vi vil gribe den an i vores rengøringsfirma, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 35 12 16 00

eller skriv en mail til info@rengoeringtildig.dk

© 2024 Rengøring Til Dig ApS. Alle rettigheder forbeholdes.