bullet

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring skræddersyet til din virksomhed

Hvad dækker vores erhvervsrengøring over?

Vi tilbyder en skræddersyet rengøringsløsning, så du kan få en løsning, der dækker lige netop dine individuelle behov. Vores erhvervsrengøring kan blandt andet dække over:

Kontorrengøring

Butiksrengøring

Institutionsrengøring

Rengøring af sportsbaner

Rengøring i træningscentre

Vinduespolering

Trappevask.

​Med vores hjælp kan du sikre dig et sundt indeklima til dine ansatte, hvilket kan være med til at nedsætte sygefraværet og øge effektiviteten. Derudover kan du få glæde af, at dine lokaler altid fremstår pæne og indbydende over for potentielle kunder og gæster af huset. Lokalerne er nemlig nogle af de første, som man lægger mærke til som gæst eller potentiel kunde.

Indhent et tilbud

​Hvis de fremstår snavsede og beskidte, sender det et særligt signal om, hvordan virksomheden driver sin forretning, og det kan skræmme kunderne væk. Det kan derfor altid betale sig at investere i en grundig erhvervsrengøring.​

​Vores portefølje

Kontakt os og hør mere eller få udarbejdet et uforpligtende tilbud

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har behov for yderligere information om vores erhvervsrengøring, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop den rengøringsløsning, der matcher din virksomhed og dine behov.
Vi tilbyder professionel rengøring for store som små erhvervskunder, og vi leverer altid en miljøvenlig virksomhedsrengøring i høj kvalitet til skræddersyede priser.

Vi tilbyder også privat rengøring. Læs mere om det her.

Er du interesseret?

Få et uforpligtende tilbud på rengøring

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave, eller hvis du vil høre mere om, hvordan vi vil gribe den an i vores rengøringsfirma, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 35 12 16 00

eller skriv en mail til info@rengoeringtildig.dk

© 2024 Rengøring Til Dig ApS. Alle rettigheder forbeholdes.