Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring skræddersyet til din virksomhed

Vi varetager opgaver for store og små erhvervskunder

At have rene og indbydende erhvervslokaler er en væsentlig forudsætning for at kunne drive en succesfuld virksomhed, hvor der tages hensyn til både kunder, gæster af huset og ikke mindst medarbejderne. Hos Rengøring Til Dig tilbyder vi erhvervsrengøring for både store og små erhvervskunder, og vores kundekreds dækker over alt lige fra advokater til sportsklubber.

Vores rengøringsfirma tilbyder forskellige former for erhvervsrengøring i hele København, men også i Lyngby, Birkerød og i flere andre omkringliggende områder.

Miljøvenlig rengøring til erhverv

Vi tilbyder miljøvenlig rengøring til vores erhvervskunder. Sammen passer vi godt på miljøet samt både dine og vores medarbejdere, og vi sikrer dig samtidig en rengøring i høj kvalitet, så dine lokaler altid fremstår rene og indbydende.

Hvad dækker vores erhvervsrengøring over?

Vi tilbyder en skræddersyet rengøringsløsning, så du kan få en løsning, der dækker lige netop dine individuelle behov. Vores erhvervsrengøring kan blandt andet dække over:

Kontorrengøring

Butiksrengøring

Institutionsrengøring

Rengøring af sportsbaner

Rengøring i træningscentre

Vinduespolering

Trappevask.

Med vores hjælp kan du sikre dig et sundt indeklima til dine ansatte, hvilket kan være med til at nedsætte sygefraværet og øge effektiviteten. Derudover kan du få glæde af, at dine lokaler altid fremstår pæne og indbydende over for potentielle kunder og gæster af huset. Lokalerne er nemlig nogle af de første, som man lægger mærke til som gæst eller potentiel kunde.

Hvis de fremstår snavsede og beskidte, sender det et særligt signal om, hvordan virksomheden driver sin forretning, og det kan skræmme kunderne væk. Det kan derfor altid betale sig at investere i en grundig erhvervsrengøring.

Få et uforpligtende tilbud på rengøring her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores portefølje

Kontakt os og hør mere eller få udarbejdet et uforpligtende tilbud

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har behov for yderligere information om vores erhvervsrengøring, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop den rengøringsløsning, der matcher din virksomhed og dine behov.
Vi tilbyder professionel rengøring for store som små erhvervskunder, og vi leverer altid en miljøvenlig virksomhedsrengøring i høj kvalitet til skræddersyede priser.

Vi tilbyder også privat rengøring. Læs mere om det her.